Kære elever og forældre

Oktober 2017

Efterårsferien nærmer sig med raske skridt – hvilket traditionen tro giver en lille velfortjent ferie til elevskolen. Det er dog muligt at leje enkelte elevheste efter aftale med Sanne.

Vi kan fortsat glæde os over, at være en del af en rideklub med et højt aktivitetsniveau. På EOR afholdes masser af stævner som fx vores udvidede klubstævne i starten af november samt sponsorstævnet d. 16-17/12-2017. Som optakt til sponsorstævnet afholder forældreudvalget et arrangement d. 11/11-2017, hvor der øves programmer og desuden er lidt godt at spise og drikke.

EOR er desuden værter for et stort dressurlandsstævne d. 19-21/1-2018, hvor al hjælp vil blive modtaget med kyshånd. Sanne vil løbende informere om, hvad der sker – og det er desuden muligt at orientere sig om kommende arrangementer på vores hjemmeside www.eor.dk eller på klubbens officielle facebook-side. Et arrangement som er værd at bemærke er vores rideudstyrs-loppemarked d. 2/12-2017, hvor der helt sikkert er mulighed for at gøre en god handel.

EOR’s elevhold er fyldte, og ventelister er der også til en del af holdene. Ponyerne og hestene i elevafdelingen trives med alle de glade rytter. Vi følger vores elevheste tæt – og på det seneste har det været nødvendigt, at sige farvel til et par gamle kendinge, mens nye firbenede venner er på vej ind i flokken. Mads er rejst med sin ejer til et andet opstaldningssted, mens Skipper er gået på pension og Oda med tiden skal på pension.

Op til jul vil der blive skruet op for julestemningen i rytterstuerne – og der kan bl.a, købes æbleskiver og varmkakao i forbindelse med undervisningen.

Forældreudvalget
Vi kæmper stadig for at få rigtig gang i forældreudvalget, de få medlemmer som har meldt sig, vil meget gerne have selskab. Så var det lige noget for dig, så kontakt Anne Q eller Sanne. Forældre foreningen arrangerer diverse arrangementer, der er ingen særlige krav, det er bare om at være kreativ.

Opsadlingskursus
Vi har tidligere afholdt opsadlingskurser med stor succes – disse vil naturligvis blive gentaget med jævne mellemrum. dato for næste kursus kommer snarest.

Stævner
Ud over klubstævnerne så afholder EOR også større stævner, til disse vil vi meget gerne have Jeres hjælp, alle kan byde ind. På tavlen ved Sanne hænger lister, hvor diverse arbejdsopgaver er påført. Tag evt. en snak med Sanne eller Lena Christensen omkring de forskellige opgaver.

Prisregulering
Pr. 1. januar 2018 kommer der en lille prisregulering på de enkelte hold. Generelt vil holdene stige med 5 kr., dog vil babyholdet holde det nuværende niveau.

Mange hilsner
Sanne Lorenzen / EOR

PRINT SIDEN

Del denne side: