Kære medlemmer

TAK

Kære medlemmer
Om en uge er der generalforsamling i EOR og allerede nu kan vi fortælle at 2016 har været et fantastisk år 🙂 dette er på alle plan.

Økonomisk har 2016 været et fantastisk år for EOR, dette skyldes de mange ildsjæle. EOR har i 2016 afholdt mange aktiviteter, fantastiske stævner, der er venteliste på opstalding såvel som hold i elevafdelingen. Der har og er ugeligt tilstrømning af nye medlemmer. Medlemmer i alle udvalg har været yders flittige og rigtig mange i 2016 ydet en kæmpe indsat for klubben. Udover alle de frivillige har erhvervslivet også støttet klubben og klubbens ansatte yder dagligt et fantastisk job, der udvises en stabilitet som er svært at finde andre steder.

Det skal I alle have en stor tak for 🙂

Klubben startede 2017 op med at afholde helt fantastisk Landsstævne, hvor ikke mindre end 70 frivillige pr. dag var på opgaver. I den kommende weekend afholdes det populærer ”påskestævne”. Og netop frivilligheden er alt afgørende for en klub, for uden den kunne EOR ikke præsterer som de gør. Der har det seneste års tid været et stort fokus på frivilligheden, og det vil fortsætte. Frivilligheden er betingelsen for en klub som EOR 🙂

Der har i året 2016 også været stor fokus på ordentlighed, herunder den gode tone, respekten for hinanden. Også dette har lykkes, der er en fantastisk stemning på EOR, folk er hjælpsom, har respekt for hinanden og passer på klubben 🙂

Kære medlemmer, for at fejre den gode stemning, vil der stå en boule med chokolade æg i rytterstuen, tag et og udfyld en seddel med dit navn, så deltager du i lodtræningen om flotte præmier.

Lodtræningen vil ske torsdag den 23. marts på generalforsamlingen.

Der vil være gaver fra:
 Duvil
 More Horse
 Funworld

Vinderne bliver offentliggjort på klubbens hjemmeside og facebook side.

Mange hilsner
Bestyrelsen, EOR

PRINT SIDEN

Del denne side: