Lidt om EORs EM deltagelse

Artikel i Dansk Rideforbunds magasin SPOT om EORs EM deltagelse og det forestående DM/LM på EOR

Omtale af Volti EM deltagelse i JV

Omtale af EORs EM deltagelse i Ridehesten

 


19-07-2017

EOR TIL EM I VOLTIGERING

EOR´s Voltiteam med Sanne Lorenzen som longefører og Amanda Staalsø som voltigør på hesten Pari Town, har kvalificeret sig til at deltage ved EM i voltigering i Østrig/Wien 2-6 august 2017

Amanda Staalsø, 23 år, voltigør fortæller:

Jeg har dyrket sporten i 9 år både på hold og som individuel.

De seneste par år primært som individuel, men har denne sæson fungeret som reserve på EOR´s Voltiteam 1. og er derfor også medlem på EOR.

Derfor har jeg trænet ca. 2-4 gange om måneden på EOR med holdet på Pari, når der har været brug for det.

Sideløbende har jeg startet individuel ved internationale stævner på Pari med Sanne Lorenzen som longefører, og har kvalificeret mig og er blevet udtaget til senior EM 2017 i Østrig med Sanne Lorenzen og Pari.

Til dagligt bor, studerer og arbejder jeg i København og træner normalt i Roskilde Voltige Team på hesten Inferno med Katrine.

Det er helt vildt, at det hele har kunnet lade sig gøre og det kunne det bestemt ikke uden dette fantastiske samarbejde klubberne i mellem – hvilket er meget almindeligt inden for dansk voltigering.

Jeg er så taknemmelig over alle der har hjulpet og støttet mig på min vej og gjort denne oplevelse mulig. Inden længe løber EM af stablen og det ser jeg meget frem til sammen med hele teamet omkring Sanne Lorenzen og Pari!

PRINT SIDEN

Del denne side: