Medaljeregn ved Nordisk Mesterskab

Det netop overståede AGRIA Nordic-Baltic Championship resulterede i en sand medaljeregn over EOR’s dygtige ryttere og voltigører.

I voltigering blev det således til guldmedalje til Julie Christensen i Nordisk Mesterskab for children 2. Emma Kaps vandt ligeledes Nordisk Mesterskab i junior 2, Melanie Hoeck vandt sølv og Emilie Rasch fik en 4. plads i samme aldersgruppe. Sofie Meng vandt sølv i junior 1 og Simon Løhde Rodberg vandt bronze. Anne Cathrine Jørgensen vandt guld i senior 1, mens vores juniorhold sluttede på en fin 4. plads i procentklassen.

I paradressuren havde Malene Sommerlund og Mooni desværre lidt udfordringer de første dage af mesterskabet, men ekvipagen formåede at komme stærkt igen i küren, hvor det blev til 69%, hvilket resulterede i en flot 5. plads.

Blandt ponyerne beviste Mathilde og Cookie endnu engang, at deres samarbejde er guld værd. Ekvipagen leverede en fantastisk præstation i holdkonkurrencen for kategori 1 ponyer og endte med at stå øverst på sejrsskamlen sammen med landsholdskammeraterne med guldmedaljer om halsen.

Kæmpe stort tillykke med de flotte resultater!

PRINT SIDEN

Del denne side: