Nordisk Mesterskab bliver med stærkt EOR islæt

D. 26.-30. juni afvikles Nordisk Mesterskab i 5 forskellige hestesportsdiscipliner på Vilhelmsborg ved Aarhus. Det bliver en af de største ridesportsbegivenheder nogensinde på dansk grund, når de bedste ryttere i alle aldersgrupper fra de 7 deltagende nationer og deres firbenede makkere samles for at dyste i både dressur, springning, military, paradressur og voltigering på Vilhelmsborg.

EOR er repræsenteret i flere discipliner!

Vores dygtige voltigører stiller op med berider Sanne Lorenzen i spidsen. Hele 3 seje piger stiller op i Nordisk Mesterskab – nemlig Julie Christensen/Pari i Children*2, Melanie Hoeck/Pari i Junior*2 og Emilie Rasch/Minimax i Junior*2. Derudover deltager en flok af vores dygtige voltigører i de nationale klasser ved stævnet – Sofie Meng/Pari og Simon Rodbjerg/Minimax stiller op i Junior*1, Anne Cathrine Jørgensen/Sharif er til start i Senior*1. Vi har desuden et hold med i Junior*1 på Sharif – holdet består af: Luna Sejer, Sille Telmark, Mathilde B, Josefine D, Annabell T og Siv.

I paradressuren er EOR flot repræsenteret af Malene Høj Sommerlund med Grandalsgårds Moondancer i grad lll.

Netop idag har EOR fået endnu en repræsentant udtaget til NM – nemlig Mathilde Sofie Jepsen/Tackmann’s Cookie, som skal være en del af det danske kat. 1 ponyhold.

Held og lykke allesammen – vi glæder os til at følge jer!!! 

På billedet ses Julie Christensen og Sanne Lorenzen under præmieoverrækkelsen ved det internationale voltigeringsstævne i Lier, Belgien tidligere på året.

 

 

 

PRINT SIDEN
Del denne side: