RESULTATER FRA SPONSORSTÆVNET

Den forgangne weekend blev der, sideløbende med vores klubmesterskab, afholdt sponsorstævne på EOR. Der blev dystet om vigtige point i både dressur og spring, hvor de ryttere, som kunne indsamle flest sponsorkroner til klubben kunne se frem til flotte sponsorpræmier fra SD Design. Vores regnskabsfolk har arbejdet på højtryk de seneste dage for at nå frem til de samlede vindere ved sponsorstævnet – og vi kan nu afsløre, at den rytter, som har redet flest sponsorkroner ind, er: Cecilie Nør-Jensen, som vinder en flot SD trense. På 2. pladsen har vi: Merle Thomsen, som vinder et lækkert SD underlag, mens 3. pladsen går til Marlene Gravesen, som vinder et flot SD pandebånd.

I LD1 m/hjælper gik sejren til Eline Graarup med Grace, som opnåede 62,778%, mens 2. pladsen blev indtaget af Merle Thomsen og Malibu, som scorede 62,5%. Herefter blev der afviklet en LD procentklasse for ponyer, hvor vinderen blev Emma Frikke Jeppesen på Scarlet, som fik 64,167%, nr. 2 i klassen blev Stine Lindberg Tranberg og Lucky med 63,889%, mens 3. pladsen gik til Siv Uhd Jepsen med Prins, som opnåede 63,611%. I LC procentklassen for ponyer blev det Sofia L. Frandsen med Grace, der med 62,2% snuppede sejren, mens Malene Juul og Grace opnåede 61,4%, og dermed sikrede sig 2. pladsen i klassen. I LA procentklassen var Laura Kazala Nielsen med Nørlunds Bree eneste startende, så de red et LA1 program til bedømmelse og opnåede 62,069%.

I hesteklasserne var der ligeledes rift om placeringerne – og i dagens første hesteklasse, LD procent, blev det til sejr til Mette C. Nielsen og Malibu, som opnåede 70,833%. I LC procentklassen var Julie Christensen og Zaracot urørlige, idet de med henholdvis 71% og 70,4% besatte både 1. og 2. pladsen i klassen. I LA procentklassen blev det til sejr for Michelle Møller og debutanten Queen of Hearts, som opnåede 68,103%. Dagens sidste sponsorklasse var MB procentklassen, hvor Mille Braa og Don Bello sikrede sig sejren med 62,564%.

Søndag stod der spring på programmet – og i dagens første klasse, valgfri højde for ponyer, blev det til fejlfrie runder til følgende ekvipager: Laura Kazala Nielsen/Nørlunds Bree, Channie H. Petersen/Picasso, Emma Frikke Jeppesen/Scarlet og Amalie Skov/Picasso. Herefter var det hestenes tur – ligeledes i en klasse med valgfri højde. Her var følgende ekvipager fejlfrie: Mai Mathilde Wachsmuth/Cayman Kilen i både 70 cm og 80 cm – og Cecilie Nør-Jensen/Great Pleasure F i 100 cm.

Vi ønsker stort tillykke med alle de flotte resultater!

PRINT SIDEN

Del denne side: