EOR pr. 9. juni 2020

08-06-2020

Kære alle????????????

Endelig kan vi med omtanke bruge vores ridehaller igen - og grænsen for antal forsamlede er hævet. Vi har derfor justeret vores retningslinjer????, som I kan læse nedenfor.

Det betyder, at elevskolen og volti rykker tilbage i ridehallen, hvor ridebunden er bedst af hensyn til vores elevheste???????? man sadler selv op igen i stalden - husk at forlade stalden så hurtigt som muligt, så der er plads til andre????

Udefrakommende ryttere er også velkomne under hensynstagen til EOR’s undervisningsaktiviteter og opstaldere????

Selvfølgelig gælder de gyldne regler stadig om:

- hyppig og grundig håndvask eller brug af håndsprit

- hold afstand

- bliv hjemme ved sygdom

- host i ærmet

Vi glæder os over, at EOR nu kan gøre brug af alle sine faciliteter og siger samtidig tak alle for at være fantastiske til at passe på hinanden og overholde vores retningslinjer????????????????????????

OBS Ridelejr er under planlægning - mere informere herom følger. Ridelejr skal betales via vores nye system på vores hjemmeside EOR.dk???? inden den 14 juni.

Mvh

Bestyrelsen

 

 

EOR pr. 9. juni 2020

Alle på EOR skal uden undtagelse følge EOR’s generelle bestemmelser og nedenstående særlige bestemmelser ifht. COVID-19.

 

Underviserne, øvrigt personale og bestyrelsen har fuld bemyndigelse til at bede folk på EOR om at rette sig efter retningslinjerne. Anvisninger skal følges med det samme uden diskussion.

 

Der skal være betalt på det nye system på vores hjemmeside eor.dk  inden ridetime – ellers er der desværre ingen undervisning.

 

Særlige bestemmelser ifht. COVID-19

Der må max. forsamles 50 personer i grupper på EOR’s matrikel. Sørg derfor ikke at medbringe søskende m.m. til undervisningen, så vi begrænser antal forsamlede.

Forlad området så snart I er færdige.

Alt undervisning i elev- og voltiafdelingen foregår efter trænerens anvisninger. Det samme gør sig gældende ifht. privat- og holdundervisning:

 

HUSKJ