EOR ligger tæt ved både skov og strand

EOR er i 2013 rykket ind i helt nye og topmoderne lokaler på Sjelborg Kirkevej 30. Her råder vi blandt andet over 60 store lyse bokse, hvoraf størstedelen har vindue, som kan åbnes. Vores heste står primært på halm, men der er også mulighed for at have hesten stående på spåner, såfremt man ønsker dette.  Der er mulighed for foldordning, hvor vores personale lukker hestene ud og ind både i hverdage og/eller weekender.

På EOR fodres der 3 gange dagligt alle ugens 7 dage. Hestene fodres første gang ca. kl. 7, derefter fodres der til middag ca. kl. 12 og til aften ca. kl. 18.30. Vores daglige leder udarbejder i samarbejde med hesteejerne planer for, hvor meget foder hver enkelt hest tildeles. Hestene fodres med kvalitetsfoder fra Duvil (Duvil Low Sugar & Starch eller Duvil Basic Build) – og i forbindelse med morgenfodringen er der desuden mulighed for at vælge om hesten skal have 1 mål snittet græs samt vitaminer eller blot pillefoderet, som ved de øvrige fodringer. Efter morgenfodringen tildeles der hø og wrap og derefter lukkes størstedelen af staldens heste på fold, hvorefter boksene ordnes.. Som udgangspunkt gives der 8-10 kg hø/wrap til alle heste fordelt i forbindelse med morgen- og aftensfodring, der er dog mulighed for tilkøb af større mængder efter aftale med staldens daglige leder. .

Klubben råder desuden over et stort opvarmet sadelrum, hvor hver hest har sit eget skab med plads til to sadler samt andet udstyr. I stalden har vi desuden adskillelige striglepladser samt 3 vaskepladser med varmt vand.

Vores 2 ridehaller Skjern Bank Hallen og Dansk Revision Hallen, er begge med fiberbund og måler 20×60 m. I forlængelse af ridehallerne ligger vores rytterstue og cafeteria-område, hvor der er flot udsigt over begge haller. Her findes også fine toiletfaciliteter med bl.a. handicapvenligt toilet.

Udendørsbanerne kan bruges til både spring og dressur.

Skridtmaskine, der ved betaling frit kan af opstalderne selv, og det er muligt at tilkøbe, at personalet klarer opgaven. 

Sidst – men ikke mindst – skal nævnes rideklubbens fantastiske beliggenhed med direkte adgang til Marbæk Plantage, som byder på kilometervis af hyggelige ridestier.

Find EOR – tryk her