EOR har flere dygtige undervisere fast tilknyttet, som tilbyder såvel hold som enetimer i dressur:

 

Søren Luther Christensen

 

Søren underviser på EOR. Han har masser af erfaring fra tidligere jobs med heste, hvor han selv har uddannet et utal af heste. 

Søren underviser gerne i dressur. 

Mere info om undervisning kan ske ved henvendelse til Søren på tlf.: 71 78 99 61.

 

 

Sanne Lorenzen 

 

Sanne er ansvarlig for elevskolen og klubbens voltigeringshold, men underviser også i dressur – samt tager gerne heste i ridning på EOR.

Sanne har masser af stævneerfaring fra de forskellige discipliner og ses ofte på konkurrencebanerne, ved kåringer og andre hestearrangementer.

Sanne kan kontaktes på tlf.: 20 13 57 06 for mere info og bookning af undervisning.

 

Maja Petersen:

 

Maja er 27 år og har redet hele sit liv. Hun har konkurreret på højeste niveau, og har været en del af det danske U25 landshold i 2017 og 2018 med sin hest Dexter. Hun har placeringer op til Grand Prix både nationalt og internationalt - og er godt på vej til at uddanne sin næste grand prix-hest. Maja trænes selv af Daniel Bachmann Andersen, som er hører til blandt landets aller bedste ryttere.

Maja har undervist i flere år og har erfaring med at undervise ryttere op til intermediare 1-niveau.

 

Mette Sørensen

 

 

Mette er uddannet berider og underviser på alle niveauer - og har blandt andet undervist flere unge ryttere på internationalt topniveau i dressur.

Mette underviser pt. hver torsdag.

 

Ud over vores faste undervisningsteam bliver der reglmæssigt afholdt kurser både i spring og dressur ved bla. Cristian Tudela Ruiz og Christian Petersen.