EOR har flere dygtige undervisere fast tilknyttet, som tilbyder såvel hold som enetimer i dressur:

 

Søren Luther Christensen

 

Søren er ansat som daglig leder på EOR. Han har masser af erfaring fra tidligere jobs med heste, hvor han selv har uddannet et utal af heste. 

Søren underviser gerne i dressur. 

Mere info om undervisning kan ske ved henvendelse til Søren på tlf.: 71 78 99 61.

 

 

Sanne Lorenzen 

 

Sanne er ansvarlig for elevskolen og klubbens voltigeringshold, men underviser også i dressur – samt tager gerne heste i ridning på EOR.

Sanne har masser af stævneerfaring fra de forskellige discipliner og ses ofte på konkurrencebanerne, ved kåringer og andre hestearrangementer.

Sanne kan kontaktes på tlf.: 20 13 57 06 for mere info og bookning af undervisning.

 

Maja Petersen:

 

Maja er 27 år og har redet hele sit liv. Hun har konkurreret på højeste niveau, og har været en del af det danske U25 landshold i 2017 og 2018 med sin hest Dexter. Hun har placeringer op til Grand Prix både nationalt og internationalt - og er godt på vej til at uddanne sin næste grand prix-hest. Maja trænes selv af Daniel Bachmann Andersen, som er hører til blandt landets aller bedste ryttere.

Maja har undervist i flere år og har erfaring med at undervise ryttere op til intermediare 1-niveau.

 

Mette Sørensen

 

 

Mette er uddannet berider og underviser på alle niveauer - og har blandt andet undervist flere unge ryttere på internationalt topniveau i dressur.

Mette underviser pt. hver torsdag.

 

Ud over vores faste undervisningsteam bliver der reglmæssigt afholdt kurser både i spring og dressur ved bla. Cristian Tudela Ruiz og Christian Petersen.